iLekker.nl                        Prijslijst
Asiago DOP - 350g
De naam van deze kaas komt van de streek waar de kaas geproduceerd wordt, in het jaar duizend werd deze al gemaakt maar van schapenmelk. Nu wordt de kaas gemaakt van halfvolle koemelk. De kaas heeft twee varianten, de ene wordt 3-5 maanden gerijpt, de ander meer dan 9 maanden. De Asiago gaat heel goed samen met robuuste volle rode wijnen zoals de Breganze Pinot nero, de Colli Berici Cabernet en de Teroldego Rotaliano.
€ 6,50
Blu del Moncenisio - 350g
Ze wordt met rauwe melk uit de bergen gemaakt. De textuur is strogeel met groenblauwe aders, die heel zichtbaar zijn en die door de natuurlijke fermentatie van schimmels worden geproduceerd.Deze blauwe schimmel kaas heeft een sterk en gekruid, met een minimale rijping van 90 dagen.
€ 16,90
Cacio nero di Pienza
Een uitstekend product die in de streken van Val d'Orcia volgens traditionele technieken wordt geproduceerd. Essentieel voor haar productie is het plantaardig stremsel, zoals `callio`of `cardo`, die haar iets zoets en zuurs tegelijkertijd geeft. Ze wordt met volle schapenmelk geproduceerd. Haar rijping kan vanaf 30 dagen (jong) tot 4 maand (belegen) duren.
€ 3,10 / 100g
Caciocavallo semistagionato - ca.300g
Caciocavallo gerijpt.
€ 9,00
Caciotta al peperoncino - ca.800g
Caciotta gearomatiseerd met pikante pepertjes. Heerlijk bij de borrel !
€ 17,20
Caciotta Sutina - ca.800g
Gerijpt voor een korte periode. Ze heeft een melkwitte, zachte en boterachtige textuur, met lichte gaatjes. Ze is smaakvol en heeft lichte kruidige noten, die typisch bij bergkazen zijn. Ze is heel geschikt bij salades, licht aangemaakt, of op brood gegrild.
Riped for a short time. Has a milky, soft and botery texture, with little holes. It's tasty with light spiced flavours, typical of mountain cheeses. Ideal for your salades, or baked, or grilled on bread.
€ 14,20
Caciotta Sutina (half) - ca.400g
Gerijpt voor een korte periode. Ze heeft een melkwitte, zachte en boterachtige textuur, met lichte gaatjes. Ze is smaakvol en heeft lichte kruidige noten, die typisch bij bergkazen zijn. Ze is heel geschikt bij salades, licht aangemaakt, of op brood gegrild.
Riped for a short time. Has a milky, soft and botery texture, with little holes. It's tasty with light spiced flavours, typical of mountain cheeses. Ideal for your salades, or baked, or grilled on bread.
€ 7,50
Caciottina di Capra biologica - 350g
Deze caciotta is gemaakt van biologische geitenmelk, zacht van binnen met een zoete smaak waarbij de geitenmelk licht te proeven is. Na een korte rijping kan de kaas al gegeten worden, maar hij kan ook langer bewaard worden om de smaak sterker te krijgen. Heerlijk bij een glas witte wijn.
€ 12,50
Capra Gran Pascolo Stagionato - 350g
Dit is een kaas met een uitstekende smaak. Ze wordt met volle geitenmelk gemaakt en tenminste 8 maanden laten rijpen. Haar smaak is sterk, onmiskenbaar van geiten, en haar stevigheid is uniek aan het verhemelte. De textuur is ivoorwit, zonder gaatjes of als er zijn, zijn ze schaars en klein. Ze wordt met olijfolie bodem gewassen om haar tegen externe factoren te beschermen.
€ 13,80
Castelmagno
De geschiedenis van Castelmagno is heel oud. Aan het einde van de 13e eeuw werd ze als betalingsmiddel van belastingen gebruikt, maar waarschijnlijk begon haar productie al vroeger, om ongeveer 1000. Tegenwoordig wordt Castelmagno uitsluitend in drie dorpen in de buurt van Cuneo vervaardigd. Ze wordt met volle koemelk van de Piemontese runderras (maar ook schapen- en geitenmelk kunnen zelden worden toegevoegd) geproduceerd. Na enkele pers- en uitdruppelingsfasen worden de vormen met zout gestrooid en 5 maanden in grotten neergelegd voor de rijpingsfase. Haar smaak is zacht en licht zout in jonge vormen, sterk en pittig in oude vormen.
€ 4,60 / 100g
Fontina Aosta DOP - 350g
Een bijzondere kaas van koemelk : er wordt niks toegevoegd of verwijderd uit de melk. De vormen moeten elke dag worden omgedraaid .Gerijpt 3 maanden in grotten, waar de temperatuur 5-10° C is, om de kaasvormen natuurlijk te laten rijpen.
A special cheese of cow milk : nothing has been added or removed from the milk. De cheese forms must be flipped every day. Riped 3 months in caves, where the temperatuur is 5-10° C , for a natural riping of the forms.
€ 11,40
Formaggio Affinato alla Birra
Dit is een Friulaanse kaas uit de bergen die wordt gerijpt met bier. De geuren van malt, gerst en hop gaan perfect samen met de zoete smaak en de boterachtigheid van deze kaas.
Cheese made in the mountains of Friuli, riped with beer. The fragrances of malt, barley and hops melt perfectly with the sweet taste and the buttery structure of this cheese.
€ 3,60 / 100g
Gorgonzola dolce - 200g
Zoete Gorgonzola van hoge kwaliteit.
€ 5,80
Gorgonzola Novara - 350g
Een zoete Gorgonzola, verdeeld in vier stukken.
€ 6,40
Grana Padano 1Kg
BOB Grana Padano is in ongeveer 1 Kg gesneden stuk verdeeld en vacuum verpakt.
€ 22,00
Gransardo stagionato oltre 30 mesi
Gemaakt uit scahpenmelk en gerijpt langer dan 30 maanden.
€ 3,90 / 100g
Il gigante - 350g
Een verse schapenkaas, zacht van binnen en licht pikant. Lekker rauw of gegrilld of na het eten met honing, marmelade of mosterd.
€ 14,30
jonge Montasio kaas - 350g
Dit is een typisch product uit Friuli Venezia Giulia maar het wordt niet alleen in de streken van Udine en Pordenone geproduceerd maar ook in de streken van Treviso, in de regio Veneto.Montasio BOB heeft verschillende eigenschappen afhankelijk van de rijping. Als ze nog jong is,is haar smaak zacht en mild, haar textuur wit en compact, met regelmatige oogjes en haar korst glad en elastisch. Als ze rijpt wordt haar smaak steeds intenser en aromatischer, haar textuur korreliger en brosser en haar korst droger en donkerder. Cilindrisch van vorm, hoogte 6-10 cm, doorsnede 30-40 cm.
€ 6,90
L'intruso
Gerijpte koekaas met een brosse stevigheid en een uitgesproken maar niet te sterke smaak. Ze is een uitstekende aperitief die met enkele druppels balsamico of mosterd kan worden geserveerd. Ook is ze heerlijk geraspt in hoofdgerechten of verkruimeld op vleescarpaccio’s of bresaola.
Riped cow milk cheese with a fragile texture and intense -but not too strong- taste. It is a perfect aperitief which can be served with a few drops of balsamico or mustard. It is also delicious gratered on your dishes or crumbled on meat carpaccio or bresaola.
€ 3,43 / 100g
Marzolino misto pecora - 350g
Dit is een heel beroemde en oude Toscaanse kaas, die oorspronkelijk uit Etrurie komt. Haar naam betekent "maart" omdat ze in het verleden in deze maand werd geproduceerd. Al sinds de14e eeuw wordt ze in traktaten over de zuivelhandel geciteers als één van de beste Italiaanse kazen. Ook was ze in Frankrijk bekend en op prijs gesteld. In zo'n traktaten werd haar bereidingsproces beschreven, dat tegenwoordigd nog hetzelfde is gebleven. Alleen werd Marzolino in het verleden uitsluitend met schapenmelk vervaardigd, terwijl tegenwoordig wordt ook koemelk gebruikt. De vorm van Marzolino is ovaal, een beetje "puntig", wat een traditionele kenmerk is. Haar gewicht is 900 g. De optimale rijping is van 20 dagen. De korst is geel, fijn, glad, licht vettig. De textuur is wit, zacht en romig. Marzolino heeft een elastische en zachte stevigheid, ze is bijna smeerbaar. (...)
€ 10,60
Montecristo pecorino a latte crudo - 250g
Deze kaas wordt met hoge kwaliteit schapenmelk vervaardigd. Ze heeft een zachte stevigheid en een milde smaak. Dankzij haar frisheid is Pecorino Montecristo heerlijk zowel alleen als met peren, walnoten, druiven- of vlierjam.
€ 8,50
Mozzarella di Bufala - 250g
De Mozzarella bij uitstek. Ze wordt uitsluitend met buffelmelk geproduceerd en heeft een onvergelijkbare smaak. Ze smaakt naar verse buffelmelk en rauwe boter.
€ 4,50
oude Montasio kaas - 350g
Dit is een typisch product uit Friuli Venezia Giulia maar het wordt niet alleen in de streken van Udine en Pordenone geproduceerd maar ook in de streken van Treviso, in de regio Veneto.Montasio BOB heeft verschillende eigenschappen afhankelijk van de rijping. Als ze nog jong is,is haar smaak zacht en mild, haar textuur wit en compact, met regelmatige oogjes en haar korst glad en elastisch. Als ze rijpt wordt haar smaak steeds intenser en aromatischer, haar textuur korreliger en brosser en haar korst droger en donkerder. Cilindrisch van vorm, hoogte 6-10 cm, doorsnede 30-40 cm.
€ 7,70
Parmigiano Reggiano 1Kg
Deze kaas wordt helemaal natuurlijk verfijnd, en daarom heeft ze de volgende drie eigenschappen : ze houdt een grote nutritieve waarde, heeft unieke smaak en is makkelijk te verteren.
€ 29,00
Pecorino con tartufo
Ze kan van schapenmelk worden gemaakt of van schapen en koemelk, het hangt af van de periode. De textuur toont veel stukjes truffel en de knol versterkt de smaak van de scapenmelk. Minimaal 4 weken gerijpt, zodat de twee producten zich beter vermengen.
Depending on the season, it can be made with only sheep milk or with seep and cow milk. The cheese is textured with truffel pieces, de tuber reinforces the taste of sheep milk. Seasoned for at least 4 weeks to blend the tastes.
€ 4,83 / 100g
Pecorino di Fossa - ca. 1Kg
Deze Pecorino wordt met een oude rijpingstechniek geproduceerd. Nadat de vormen eerst in linnenzakken ongeveer 3 maand in de zuivelfabriek worden laten rijpen, worden ze 4 maanden in tufsteengroeven in het gemeente Sogliano al Rubicone (in de regio Emilia Romagna) laten narijpen. De groeven, die eerder graanschuren waren, verzekeren, als ze gesloten en gezegeld zijn, een voortduurende temperatuur en een hoge vochtigheid. Door deze omstandigheden gaat de gisting door en verkrijgt Pecorino di Fossa een sterk aroma en een intense en evenwichtige smaak. De strogele textuur is schilferig en bros. Dit unieke en onbeschrijfelijke kaas is goed te combineren met talloze producten: honing, wijn gelei, confituren, verse en droge vruchten. Beschikbaar in 1 kg vormen.
€ 39,95
Pecorino fresco con pepe - 350g
Deze Pecorino wordt zoals de andere verse Pecorino's gemaakt. De textuur is melkwit, met peperkorrels die licht donkere een kring om zich heen hebben, die in de loop der tijd donkerder wordt. De smaak is intens en sterk, van kruiden uit Zuid-Italie. Beschikbaar zowel jong als oud.
€ 6,80
Pecorino pepato stagionato
Deze harde kaas met zwarte peperkorrels wordt volgens een oude traditie bereid uit schaap- en koeienmelk. Haar structuur is strogeel. Haar geur is prikkelend en aangenaam, haar smaak is vol en pikant.
Hard cheese with black pepper grains made following an old tradition from sheep and cow milk. Its texture has a straw yellow color. Its smell is pleasant and provocative, its taste is full and piquant.
€ 3,00 / 100g
Pecorino Sardo maturo DOP - 350g
De koning onder de rijpe Sardijnse schapenkaas. De Consorzio Pecorino Sardo heeft in 1996 de kaas bestempeld tot beschermd product. De kaas wordt minstens 4 maanden gerijpt en is gemaakt van verse gepasteuriseerde schapenmelk, stremsel en zot. De kaas is licht strogeel, de korst is donkergeel en wordt besmeerd met olie om te voorkomen dat schimmels het product veranderen. De kaas heeft een volle smaak, licht pikant.
€ 10,70
Provolone dolce
Gemaakt uit melk van Friese koeien die in de Povlakte worden gekweekt. Haar smaak komt door de productiemethode. Eerst wordt de wrongel geproduceerd : aan de melk wordt de 'innesto' melkwei toegevoegd en daarna het stremsel.
Made with milk from Frisian cows grown in the Padan Plain. Its taste comes from the production method. The curd is made first : the 'innesto' whey is added to the milk, and then the rennet is added.
€ 2,06 / 100g
Provolone piccante - 350g
Provolone kaas is niet alleen beroemd voor haar geknede textuur, maar ook voor haar talloze en originele vormen: peer-, mandarijn-, salami-, mandflesvormig...vanaf enkele ons tot 200 kg. Waroom zo'n grote hoeveelheid van vormen? Omdat in het verleden iedere streek en dorp hun typische Provolonesoort hadden, en dus de vorm was benodigd om haar herkomst te herkennen. Tijdens het knedingsproces van Provolone wordt de wrongel in kokende water ondergedompelt zodat ze elastisch wordt. Wie Provolone modelleert, moet heel handig zijn om te vermijden dat er gas- en vloeibarebellen in de textuur blijven. Er zijn twee varianten Provolone: dolce (zoet) en piccante (pikant). De eerst wordt met kalfstremsel geproduceerd en wordt voor een kortere periode gerijpt om een zachtere smaak te krijgen, terwijl de tweede variant wordt met jong geitenstremsel gemaakt en wordt voor een langer (...)
€ 7,40
Puzzone di Moena - 350g
Puzzone di Moena kaas is afkomstig uit Trentino, en haar naam betekent “stinkend”. Haar sterke geur is inderdaad haar belangrijkste kenmerk. Haar textuur is halfhard en halfgekookt, Ze wordt met volle koemelk ambachtelijk vervaardigd en in uiterst vochtige ruimten voor 3-12 maanden gerijpt. De textuur is strogeel, halfhard en halfgekookt, met kleine onregelmatige gaatjes, terwijl de korst is donkergeel, glad en smerig. Puzzone di Moena heeft een uitgesproken geur en een intense en licht pittige smaak. Ze is voortreffelijk bij polenta of bij rode, jonge wijnen die naar bloemen en rode vruchten ruiken.
€ 13,10
Ricotta Affumicata
Gemaakt uit wei en gecoaguleerd melk. Daarna wordt ze uitgedruipt, geperst en met beukhout gerookt. Ze voegt goed samen met een stukje warme polenta en een glasje Friulaanse wijn. Heerlijk als geraspte kaas over pasta of gnocchi.
Made with whey and coagulated milk. Then it is drained, pressed and smoked with beech wood. It goes well with a piece of warm polenta and a glass of wine from Friuli. Delicious when gratered on your pasta or gnocchi.
€ 1,38 / 100g
Scamorza affumicata - 300g
Een zachte scamorza van koeienmelk uit de Italiaanse Alpenstreek Friuli. Na de rijping wordt deze kaas licht gerookt. Van boterachtige smaak, goed te combineren met een lichte witte wijn.
A soft scamorza made of cow milk from de Italian Alps' region Friuli. After riping, this cheese has been lightly smoked. Has a botery taste, which combines well with a light white wine.
€ 5,20
Stelvio DOP - 350g
Uit de grasvelden van de Stelviodal, in de Italiaanse Zuidtirol, komt de Stelvio. Het is een harde kaas van koeienmelk, ook bekend in dit duitstalige regio als 'Stilfser'. Wordt 60 dagen gerijp, heeft een rode korst, kleine gatjes, een scherpe nootachtige geur die aan enkele Zwiterse kazen laat denken. Het heeft in de mond een rijk en boterachtige smaak en is uitstekend gesmolten.
From the pastures of the Stelvio Valley in the Alpine region of Alto Adige region comes Stelvio, a hard cow’s milk cheese also known as Stilfser in this German speaking region. Aged for 60 days, Stelvio has a red rind, small holes throughout, and a pungent, nutty aroma that is similar to many Swiss cheeses. It has a rich and buttery mouth-feel and is perfect for melting.
€ 9,20
Stracchino
Een zeer verse kaas van volle koemelk zonder korst met een witte melkkleur. Zeer zacht en boterachtig, de smaak is zoet, zacht met een hele lichte tint van zurigheid die de smaken doet versterken.
Very fresh cheese made from cow milk. It has a white milky color and has no crost. It is very soft and botery, de taste is sweet, delicate with a bright subtle acidity which reinforces its character.
€ 1,95 / 100g
Taleggio DOP - 350g
Taleggio DOP wordt met volle koemelk wordt gemaakt. Haar korst is dun en lichtroze; de textuur is compact en zacht, met niet veel gaatjes, en de kleur schommelt tussen wit en strogeel. De smaak is zacht, zoet, boterachtig en ook heel aromatisch als de kaas oud is. De kwaliteit van deze kaas is gegarandeerd door het DOP beeldmerk. DOP staat voor "Denominazione di Origine Protetta" dat wil zeggen "Beschermde Oorsprongsbenaming". Dat betekent dat productie, verwerking en bereiding plaats moeten vinden binnen een bepaald gebied volgens een erkende en gecontroleerde werkwijze.
€ 7,30
Toma DOP - 350g
Toma is een Piemontese kaas die met koemelk wordt vervaardigd. Ze heeft een aangename geur en een aromatische smaak. Ze kan als tafelkaas of als ingredient in de bereiding van hoofdgerechten en vullingen worden gebruikt. Te combineren met rode wijnen.
Toma is a cheese from Piemonte made from cow milk. It has a pleasant fragrance and aromatic taste. It can be consumed "as is" or used as ingredient in your dishes and as a stuffing. Combine it with red wines.
€ 8,20
Ubriaco Sot la Trape
Deze kaas wordt onder wijndroesem van rode wijn voor een tot vier weken verfijnd. Dit maakt een halfharde kaas met een strogele kleur, en geuren van wijn en melk. Heerlijk bij een volle rode wijn.
This cheese has been seasoned in wine grapes for up to four weeks. It makes it a semi-hard cheese with a straw colour and wine and milk aromas. Delicious with a red wine with full body.
€ 3,06 / 100g
Culatello Fiocco Valle Camonica
Culatello wordt uitsluitend met de beste gedeelten van de ham gemaakt. Magere, eerste klas kwaliteit vlezen, die eerst ingestopt en dan licht gerookt worden. De hoogte en de zuivere lucht van de dalen van Valcamonica zijn de andere factoren die een belangrijke rol spelen in zijn smaak : evenwichtig en elegant , met een aromatische geur.
Culatello is made exclusively with the best parts of the ham. These are first quality non-fat meats, which are then lightly smoked. The height and the pure air of the Valcamonica valley are the other factor who make its peculiar taste: balanced and elegant, with an aromatic scent.
€ 3,20 / 100g
Finocchiona Puro Suino - 350g
Deze type salami is typisch Toscaans, hij wordt Finocchiona genoemd omdat er venkelzaad wordt toegevoegd aan het varkensvlees en dit maakt de salami uitermate smaakvol. Het magere vlees wordt gemengd met het vet waarna rode wijn, zout, peper en kruiden wordt toegevoegd. Vervolgens wordt het vlees in een natuurlijke darm gestopt.
€ 8,40
nduja Toscana
Pikante smeerbare worst, het wordt ambachtelijk gemaakt met varkenvlees uit Toscane en pepertjes volgens een traditionele recepte van Calabria. Te gebruiken in sauzen of op uw brood.
Spicy salami, made with pork meat from Toscane and red peppers, following a traditional recipe from Calabria. You can use to give special taste to your sauce, or just as a spread on your favourite bread.
€ 2,44 / 100g
Porchetta Romana - 3Kg
Verraas je vrienden met de smaak van de echte porchetta ! Porchetta is een traditionele manier om een varken te rosteren. Wordt sinds eeuwen gebruikt om er broodjes ('panino con la porchetta') van te maken. Met een porchetta kan je meer dan 30 bourgondische broodjes maken. Zeer aanbevolen: een glasje rode wijn daarbij.
€ 90,00
Salame affumicato Sauris
Wordt in Sauris (1200 meter boven zeeniveau) geproduceerd met geselecteerd vers varkensvlees. De vlees moet volgens een traditionele recept worden gekruid. Wordt langzamerhand gerookt en gerijpt op een gecontroleerde temperatuur en vochtigheid.
Made in Sauris (1200m above sea level) with selected fresh pork mea. The meat must be seasoned following a traditional recipe. Has been slowely smoked and then riped at controlled temperature and humidity.
€ 2,50 / 100g
salame di cinghiale - ca.500g
Deze salame wordt met geselecteerde everzwijnvlees gemaakt. Het vlees wordt gekruid en daarna in een natuurlijke darm gestopt. Het product wordt dan op een gecontroleerde temperatuur en vochtigheid laten rijpen. Zijn smaak is vol, van wild maar tegelijkertijd zacht en licht kruidig.
€ 17,30
Salame Felino - 1Kg
Zijn naam is oorspronkelijk van de productieplaats en dit product heeft een lange traditie. Salame Felino wordt met geselecteerd vlees van prosciutto, coppa (worst) en schouder gemaakt. Het vlees wordt eerst gehakt en met zout, peperkorreltjes en weinig met-witte wijn-geperst knoflook gekruid, en dan wordt het in een natuurlijke darm gestopt. De rijping duurt 2 maand. Het plakje is rood met wat witte vlekjes. De smaak is zacht en fijn.
€ 34,50
Salame Nostrano
Dit is een van de meest beroemde en bekende vleeswaren uit Friuli Venezia Giulia. Hij wordt van geselecteerde varkensvlees, wat spek en kruiden gemaakt.
€ 2,60 / 100g
Salame Valle Camonica
De wereldberoemde salami uit de Regio Valcamonica.
De well-known sausage from the Valcamonica county.
€ 3,48 / 100g
Salame Ventricina Piccante - 350g
Deze salame wordt in kunstdarm gestopt. Hij wordt met pikante chilipeper gehakt en dan 60-90 dagen laten rijpen. De smaak is sterk en pikant, zijn kleur is vuurrood.
€ 8,20
Salamino di cinghiale
Wilde zwijn salami
Sausage of wild pig
€ 3,17 / 100g
Salamino Sauris - 250g
Hij wordt zoals de gewone Salame Sauris bewerkt maar in kleinere kunstdarmen gestopt. De smaak is zacht maar intens vanwege het langaze roken en de natuurlijke rijping. Hij wordt vacuum verpakt.
€ 5,50
Salsiccia fresca (da cucinare) - 200g
Deze worst kan langzaam in een koekenpan met witte wijn worden gekookt. Gebarbecued is nog lekkerder. Ze wordt met de rib en de schouder van het varken gemaakt, en de restjes van de vetteste delen worden hieraan toegevoegd, en daarna gekruid.
It can be slowly baked in a pan with white wine. On the barbeue is even better. It's made out of the rib and shoulder of the pork, then remains of the fattest parts of the animal are added, together with traditional spices.
€ 3,50
Soppressa Nostrana - 350g
Dit is een ander product waarop de Italiaanse regio Friuli Venezia Giulia heel trots is. Ze wordt uitsluiten met geselecteerd varkensvlees uit Friuli gemaakt, dat met aroma's en specerijen wordt gekruid, dan in een natuurlijk darm gestopt en ten slotte met touwen en elastische netten vastgebonden. Ze wordt meer dan 120 dagen laten rijpen, daarom is haar kleur rood-zachtroze, met ongelijkmatig verspreid vet. De smaak en de aroma's zijn onvergelijkelijk, van knoflook, die in bescheiden hoeveelheid wordt gebruikt om de smaak te harmonieren.
€ 11,80
Fettuccine
Pasta met eieren, handmatig gestrecht. Smaakt als versgemaakt pasta en absorbeert heel goed elke saus. Beschikbaar in verschillende formaten om haar beter te combineren met uw saus. Portie voor 4 personen.
Pasta with whole eggs, hand-stretched. Tastes like fresh pasta and absorbes very well every sauce. Available in different formats to better suit your sauce. Portion for 4 persons.
€ 4,75
Linguine
Pasta met eieren, handmatig gestrecht. Smaakt als versgemaakt pasta en absorbeert heel goed elke saus. Beschikbaar in verschillende formaten om haar beter te combineren met uw saus. Portie voor 4 personen.
Pasta with whole eggs, hand-stretched. Tastes like fresh pasta and absorbes very well every sauce. Available in different formats to better suit your sauce. Portion for 4 persons.
€ 4,75
Linguine Franciacorta
Bereid uit de beste italiaanse granen: kronos, met een hoge proteinegehalte die geeft haar tipische gouden kleur en uitstekende kook vastheid.
€ 2,55
Pappardelle
Pasta met eieren, handmatig gestrecht. Smaakt als versgemaakt pasta en absorbeert heel goed elke saus. Beschikbaar in verschillende formaten om haar beter te combineren met uw saus. Portie voor 4 personen.
Pasta with whole eggs, hand-stretched. Tastes like fresh pasta and absorbes very well every sauce. Available in different formats to better suit your sauce. Portion for 4 persons.
€ 4,75
Penne Rigate Franciacorta
Bereid uit de beste italiaanse granen: kronos, met een hoge proteinegehalte die geeft haar tipische gouden kleur en uitstekende kook vastheid.
€ 2,55
Riso carnaroli
De beste risotto rijst, gebruikt door de chefs van toprestauranten.
The best risotto rice, used by the chefs of top restaurants.
€ 4,95
Salsa bruschetta
Tomatensaus klaar voor gebruik. U heeft alleen deze saus nodig om van uw lievelings brood een heerlijke bruschetta te maken. Het geeft aan uw gerechten de volle tomatensmaak. Ze wordt met verse tomaten gemaakt die in blokjes worden gehakt, verrijkt met natuurlijke aroma's en "extra vergine" olijfolie, dat is olie van de hoogste kwaliteit afkomstig uit de eerste koude persing van de olijven. Bevat géén conserveermiddelen.
€ 9,50
Spaghetti chitarre
Pasta met eieren, handmatig gestrecht. Smaakt als versgemaakt pasta en absorbeert heel goed elke saus. Beschikbaar in verschillende formaten om haar beter te combineren met uw saus. Portie voor 4 personen.
Pasta with whole eggs, hand-stretched. Tastes like fresh pasta and absorbes very well every sauce. Available in different formats to better suit your sauce. Portion for 4 persons.
€ 4,75
Tagliatelle - all'uovo
Pasta met eieren, handmatig gestrecht. Smaakt als versgemaakt pasta en absorbeert heel goed elke saus. Beschikbaar in verschillende formaten om haar beter te combineren met uw saus. Portie voor 4 personen.
Pasta with whole eggs, hand-stretched. Tastes like fresh pasta and absorbes very well every sauce. Available in different formats to better suit your sauce. Portion for 4 persons.
€ 4,75
Tortiglioni Franciacorta
Bereid uit de beste italiaanse granen: kronos, met een hoge proteinegehalte die geeft haar tipische gouden kleur en uitstekende kook vastheid.
€ 2,55
Riso al Tartufo Estivo - 250g
Alles dat u nodig heeft om een heerlijke truffelrisotto zelf thuis te koken.
Everything you need to cook a delicious truffel risotto at your place.
€ 9,50
Strangozzi al Tartufo Estivo - 250g
Pasta van hoog kwaliteit met truffel verwerkt in de deeg.
High quality pasta with truffel in de daugh.
€ 7,50
Olijfolie Extra Vergine Timperio
Olijfoliebedrijf Timperio produceert een uiterst waardevolle extra vierge olijfolie met een harmonieuze en licht fruitige smaak. Verder biedt Timperio een rijke keuze van geurige olijfolieën, die door een heel oud productieproces worden vervaardigd. Natuurlijke ingrediënten zoals rode peper, truffel en citroen worden aan de extra vierge olijfolie toegevoegd.
€ 10,00
Witte Truffelolie - 250ml€ 13,95
Zonnebloemolie Bio Molisano - 1L
Oleificio Molisano produceert extravierge olijfolie en zonnebloemolie. Beide worden met biologische ingrediënten vervaardigd.
€ 8,75
Cri-Cri
Deze specialiteit brengt samen dragees en chocolade, werd ook genoemd "pralines gekleed als snoepjes". Hun hart bestaat uit een hele hazelnoot uit Piemonte bedekt met puur chocolade en een laag mompariglia van suiker. Vegan.
This speciality brings together the dragees and the chocolate, was also named "praline in a candy dress ". Their hart is a whole hazelnut from Piedmont covered with dark chocolade and sugar mompariglia. Vegan.
€ 2,75 / 100g
Gianduiotti
Gianduiotto is de zoete specialiteit van Turijn, gemaakt uit cacao, suiker en hazelnoten uit Piemonte. Onze Gianduiotto wordt ambachtelijk gemaakt, met grondstoffen van hoge kwaliteit. De cacao is afkomstig uit de beste plantages van Zuid-Amerika en Centraal-Afrika.
Gianduiotto is the sweet speciality of Turin, made with cocoa, sugar and hazelnuts from Piedmont. Our gianduiotto is made by craftsmen, met high-quality raw materials. The cocoa comes from the best plantations of South America and central Africa.
€ 4,50 / 100g
Spaghetti Franciacorta - 1 Kg
Bereid uit de beste italiaanse granen: kronos, met een hoge proteinegehalte die geeft haar tipische gouden kleur en uitstekende kook vastheid.
€ 2,55
Timperio Olio Extra Vergine di Oliva 'Oro'€ 15,00
Coffee pads - 100% arabica - verpakt per 150 stuks€ 49,95
Coffee pads - Caffeinevrij - verpakt per 150 stuks€ 49,95
Gemalen Koffie - Miscela Crema - 200g
Gebrande koffiebonen, samengesteld uit 80% Arabica en 20% Robusta, perfect voor koffie met een goede kwaliteit.
€ 4,10
Grimac Espresso machine 'Terry'op aanvraag
Info & webshop : iLekker.nl
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten (€5,95). Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50. Typ- en drukfouten voorbehouden. © 2019 iLekker - kvk 51461005 Amsterdam